wtorek, 19 października 2010

Wymyśl nowy smak chipsów Lay’s – zbliża się deadline


Tylko do 12 listopada można przesyłać swoje propozycje smaków chipsów, spośród których producent Laysów wybierze cztery – i te wejdą do produkcji masowej! Macie więc jedyną w swoim rodzaju okazję zalać kraj nieobliczalnymi wymysłami waszych chorych mózgownic i przepalonych fastfoodem kubków smakowych. Pod warunkiem, że jury te smaki zaakceptuje. Aaaaaa.  czytaj dalej

Dziś o tym, kto zasiada w gronie osób oceniających pomysły. Szacowne jury składa się z: Glafkosa Persianisa - dyrektora zarządzającego Frito Lay Poland, Anety Struk - dyrektor marketingu Frito Lay Poland, Anny Myszkowskiej - kierownik Działu Badań i Rozwoju Frito Lay Poland i Przemka Bogdanowicza - dyrektora kreatywnego Agencji BBDO Warszawa, zajmującej się kampaniami reklamowymi Laysów. Ale to jeszcze nie wszyscy, otóż gwiazdą jury jest... Pascal Brodnicki! Znany kucharz dał się namówić do udziału w zabawie i tak oto zachęca do niej was: - Konkurs Lay’s to niepowtarzalna okazja, aby uruchomić kulinarną wyobraźnię Polaków. Liczymy na oryginalne kompozycje smakowe. Im ciekawsze tym lepsze. Zachęcamy do eksperymentowania. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Pascal regularnie objadał się chipsami, ale chyba nie podejrzewamy go o nieszczerość, hm?


 Komuś zwinąłem zdjęcie Pascala z Kluskiem

Gwoli przypomnienia: oprócz tego, że wymyślony przez was smak będzie na ustach mas pracujących (i nie) Polaków, to do wygrania są jeszcze całkiem spore pieniądze. Czterej pomysłodawcy, którzy przejdą do finału zabawy dostaną po 10 tys. zł, zaś zwycięzca, ten najlepszy, który zachwyci nawet Pascala Brodnickiego, zdobędzie udział w zyskach ze sprzedaży „swoich” chipsów – minimum 50 tys., a kwota ta może być nawet wielokrotnie wyższa!

Warto więc się pobawić. Oczywiście dobrze by było wcześniej się trochę przeszkolić i popróbować, co oferują różni producenci, aby zaproponować coś znacznie lepszego.

Regulamin, zasady i inne takie znajdziecie na: http://www.lays.pl

==Radar==

A na Fejsbuku zdradzam dalsze plany na ten tydzień. Jeśli wszystko się uda, będzie bardzo niebiesko...

6 komentarzy:

  1. próbowałem ich nowości - ogórka małosolnego - nie polecam nikomu, jeśli będą tak wszystkie te nowości wyglądały to ja wysiadam

    OdpowiedzUsuń
  2. pikantne guacamole sa za to swietne ;]

    OdpowiedzUsuń
  3. takie sobie te nowości, niech dadzą jakiś porządny smak, a nie ogórki, czy inne grzyby ;P

    OdpowiedzUsuń
  4. ale pawiasta kampania/ nowy smak - trutka

    OdpowiedzUsuń
  5. Panie, proponuje smak: Biała z chrzanem. Jedząc takie można by się poczuć jak u babki w niedziele na śniadaniu, cos niesamowitego.

    OdpowiedzUsuń